Over ons

Over ons

Welkom bij Sivantos B.V. Wij zijn onderdeel van de Sivantos Group, één van de grootste fabrikanten van hoortoestellen ter wereld. We zijn er trots op dat één op de vier hoortoestellen die wereldwijd worden gebruikt door ons is ontwikkeld en gefabriceerd. We helpen al meer dan 130 jaar mensen met gehoorverlies.

 

Sivantos B.V. is gevestigd in Zoetermeer en wij hebben 40 medewerkers, die u de best mogelijk service willen bieden. Met onze hoorproducten kunt u uw patiënten maatwerkoplossingen aanbieden.

Passie voor innovatie

Onze dienstverlening aan u kenmerkt zich door passie voor innovatie en wij beschikken over de ervaring die nodig is om aan de behoeften van de patiënt te voldoen. Ons productaanbod omvat bekroonde hoortoestellen en accessoires – van compleet onzichtbare, waterdichte, oplaadbare, of binaurale hoortoestellen tot accessoires die de hoortoestellen draadloos met de meeste media-apparatuur verbinden. Veel van onze producten zijn wereldprimeurs. Onze hoortoestellen dragen de merken Signia, Siemens en Audio Service. Ook complementaire aanpassoftware, smartphone apps en diagnostische workflow-oplossingen zijn onderdeel van ons moderne portfolio.

Wilt u meer over ons weten?

 

Sivantos B.V. is gevestigd in Zoetermeer en heeft 40 medewerkers, die u willen helpen bij het vinden van excellente hoortoestellen. Met onze hoorproducten leidt u een rijker en voller leven. Onze hoortoestellen – en nog veel meer – vindt u bij een hoorspecialist bij u in de buurt, of door hier te klikken: Vind een audicien in de buurt

Historie van zorg en innovatie

We ontwikkelen en integreren de meest innovatieve technologie in producten die voldoen aan al uw behoeften op het gebied van horen. We streven naar oplossingen voor alle soorten en elke mate van gehoorverlies, die het best overeenkomen met uw voorkeuren wat betreft ontwerp, functionaliteit en esthetiek.

Innovatie is onze passie Ons productportfolio omvat bekroonde hoortoestellen en accessoires. Wij bieden o.a. waterdichte, praktisch onzichtbare, oplaadbare en binaurale hoortoestellen. Onze accessoires verbinden uw hoortoestellen draadloos met uw mobiele telefoon, TV, MP3-speler en andere media-apparatuur. Uw hoorspecialist zal u een hoortoestel aanbevelen dat het beste aan uw behoeften voldoet.